ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ COSMETIC

Περιγραφή

 

INCI NAME: RICINUS COMMUNIS SEED OIL

Το Καστορέλαιο είναι ένα “βαρύ” λάδι με αργή απορρόφηση,με αναλγητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Ειναι εξαιρετικό στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης σε συνδυασμό με άλλα λάδια (Καρύδας,Argan, Σιτέλαιο,Δαφνέλαιο).

Επίσης θρέφει τις βλεφαρίδες και το φρύδια .

Το χρησιμοποιούμε σε αλοιφές για τα χείλια ,σε κραγιόν,σε μικρή ποσότητα σε προΐόντα για την ακμή και σε σαπούνια επίσης κατά της ακμής.

 

You've just added this product to the cart: